Societatile de Investitii Financiare vor fi suspendate de la tranzactionare, intre 9-14 martie, pentru transferarea acestora de pe sistemul Horizon pe Arena, se arata intr-un comunicat al Bursei de Valori Bucuresti. Companiile listate la categoria I
Societatile de Investitii Financiare vor fi suspendate de la tranzactionare, intre 9-14 martie, pentru transferarea acestora de pe sistemul Horizon pe Arena, se arata intr-un comunicat al Bursei de Valori Bucuresti. Companiile listate la categoria I a BVB au fost suspendate in 2 martie, iar tranzactionarea va fi reluata astazi, pe noua platforma de tranzactionare. Societatile cotate la categoria a II-a a Bursei au fost trecute pe Arena in 21 februarie. SIF-urile sunt singurele societati care au ramas pe platforma Horizon. Incepand cu 14 martie, toate companiile listate la BVB vor fi tranzactionate pe sistemul Arena. Platforma tehnica integrata permite efectuarea in timp real a operatiunilor de tranzactionare, compensare-decontare si depozitare a unei game variate de instrumente financiare, cum ar fi titluri de stat emise cu discount sau dobanda, obligatiuni municipale si corporative, actiuni si drepturi de preferinta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.