Dupa ce cu o zi inainte anuntase ca nu va accepta nici in ruptul capului reprogramarea meciului cu Steaua din prima etapa a returului, pentru ca ar fi nevoit sa piarda o reteta ce i-ar aduce 3 miliarde de lei numai din vanzarea biletelor, Jean Padure

Dupa ce cu o zi inainte anuntase ca nu va accepta nici in ruptul capului reprogramarea meciului cu Steaua din prima etapa a returului, pentru ca ar fi nevoit sa piarda o reteta ce i-ar aduce 3 miliarde de lei numai din vanzarea biletelor, Jean Padureanu s-a sucit ieri cu 180 de grade.
Dupa un Comitet Executiv al LPF ce nu a durat nici un sfert de ora, reprezentantii Stelei si ai Bistritei au iesit zambitori declarand ca totul s-a facut pentru binele fotbalului romanesc.
Se pare ca Steaua a gasit foarte repede modalitatea de a-i multumi intr-un fel sau altul pe bistriteni.
Seful LPF, Dumitru Dragomir, a declarat insa ca personal nu e de acord cu amanarea meciului.
"Ce se intampla daca Steaua merge mai departe? Intrerupem campionatul?", a completat Dragomir.

Goian, contract pe 5 ani

Fundasul moldovean, Dorin Goian, a semnat ieri la pranz un contract pe cinci ani cu Steaua. Goian va purta la Steaua tricoul cu numarul 3, ce i-a apartinut lui Valeriu Rachita si neoficial se pare ca va avea un salariu anual de 60.000 de dolari.
"Aseara m-am tachinat putin cu fratele meu Lucian, de la Dinamo. Asteptam confruntarea directa, dar sa nu-si faca mari iluzii. Pe teren nu o sa ne mai cunoastem, apoi insa o sa ne pupam.
Ii transmit lui Lucian sa nu-si faca iluzii, pentru ca Steaua va castiga titlul", a declarat Dorin, imediat dupa semnarea contractului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.