Ieri la Brasov, intr-o sala de doar 1.500 de locuri, neincapatoare pentru un meci de Cupa Davis, reprezentativa Romaniei a intalnit Belarus. Prima intalnire dintre cele doua reprezentative clasate intre primele 14 pozitii in clasamentul mondial a adu
Ieri la Brasov, intr-o sala de doar 1.500 de locuri, neincapatoare pentru un meci de Cupa Davis, reprezentativa Romaniei a intalnit Belarus. Prima intalnire dintre cele doua reprezentative clasate intre primele 14 pozitii in clasamentul mondial a adus fata in fata pe Max Mirnii, sustinut din tribuna de compatriotul sau si portarul Stelei, Vasili Hamutovski, si Victor Hanescu. A fost un duel intre numarul 26 mondial, Mirnii, si numarul 73 in clasamentul ATP, Hanescu.
Din pacate, jucatorul roman nu a putut face fata diferentei valorice dintre el si adversar si
s-a inclinat in patru seturi 6-7, 4-6, 6-3, 4-6. Primul set a fost extrem de echilibrat, romanul pierzand abia in tie-break, in timp ce al doilea i-a revenit mai usor bielorusului. Hanescu a dat impresia ca poate reveni in meci si a castigat setul trei dupa ce a luat un ghem pe serviciul adversarului. Totusi, bielorusul poreclit in circuit "Bestia" pentru felul in care loveste mingea, a jucat mult mai precis in setul patru si s-a impus pe final.
Al doilea meci dintre Andrei Pavel si Vladimir Vlacikov s-a terminat dupa inchiderea editiei.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.