Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, ieri, cu 137 de voturi "pentru" si 12 abtineri, proiectul de lege prin care AVAS este autorizata sa contribuie la completarea Fondului pentru ajutor financiar al unor investitori la FNI, cu un cuantum de 15 milia
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, ieri, cu 137 de voturi "pentru" si 12 abtineri, proiectul de lege prin care AVAS este autorizata sa contribuie la completarea Fondului pentru ajutor financiar al unor investitori la FNI, cu un cuantum de 15 miliarde de lei.
Deputatii au aprobat, astfel, un proiect de modificare a articolului 7 din Legea 333/2001 privind unele masuri pentru diminuarea consecintelor incetarii rascumpararii de unitati de fond de catre Fondul National de Investitii.
Conform expunerii de motive a proiectului de lege, aceasta masura a fost impusa de faptul ca procesul de acordare a ajutoarelor financiare a fost intrerupt, din cauza fondurilor insuficiente.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.