Walter Zenga a declarat luni seara, la emisiunea "Nasul" de la B1 TV, ca nici un fotbalist care evolueaza in Divizia A nu va ajunge sa se transfere in strainatate pentru 10 milioane de euro. "Una dintre cauze este aceea ca majoritatea cluburilor din
Walter Zenga a declarat luni seara, la emisiunea "Nasul" de la B1 TV, ca nici un fotbalist care evolueaza in Divizia A nu va ajunge sa se transfere in strainatate pentru 10 milioane de euro. "Una dintre cauze este aceea ca majoritatea cluburilor din Europa sunt sarace. Doar cateva isi permit sa plateasca sume mari de transfer, dar numai pe jucatori care au confirmat in campionate puternice", a spus Zenga. Declaratiile italianului vin dupa ce Gigi Becali, patronul FC Steaua, a afirmat ca Mirel Radoi, capitanul echipei din Ghencea, nu va pleca in strainatate pentru mai putin de 10 milioane de euro. Mai mult, Gigi Becali s-a declarat deranjat de oferta lui Palermo, clubul din Serie A oferind doua milioane de euro pentru Radoi. "Este normal ca echipele din Europa sa fie interesate de jucatori de la Steaua, pentru ca acestia au facut performante. Nu numai Radoi a avut oferte, au existat cluburi interesate de Paraschiv si Oprita", a mai spus Zenga.
Despre Andrei Cristea, Zenga a spus ca este un jucator talentat, dar care are numai 20 de ani si trebuie lasat sa creasca, fara presiune, "trebuie protejat", pentru a ajunge la cel mai inalt nivel. Zenga s-a referit si la Adrian Neaga, transferat in Coreea de Sud, la Chunnam Dragons: "Am crezut si am inca incredere in Neaga. Nu trebuie sa se uite ca eu i-am dat banderola de capitan al echipei cand Radoi era accidentat. Acum el a plecat pe un alt drum si nu cred ca era normal sa-l folosesc in meciul tur cu Valencia, stiind ca urma sa plece peste doua zile". Zenga a recunoscut ca, o data cu jucatorii, si lui i-a crescut cota de antrenor, dupa rezultatele bune inregistrate de Steaua in Cupa UEFA. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.