Autoritatile din Mexic au descoperit recent un tunel care facea legatura intre aceasta tara si Statele Unite si prin care se transportau, probabil, droguri, relateaza cotidianul "Los Angeles Times". Tunelul pornea dintr-o casa nelocuita, in orasul Me
Autoritatile din Mexic au descoperit recent un tunel care facea legatura intre aceasta tara si Statele Unite si prin care se transportau, probabil, droguri, relateaza cotidianul "Los Angeles Times". Tunelul pornea dintr-o casa nelocuita, in orasul Mexicali si ducea pana intr-o zona rezidentiala din Calexico, California. Este a treia descoperire de acest fel in ultimele 15 luni. Lung de 300 de metri, pasajul era luminat si prevazut cu sistem de ventilatie si camere de supraveghere.
El a fost gasit din intamplare, de specialisti care foloseau echipamente high-tech de analiza a structurii subsolului. Ca sa vada unde se termina, politistii au folosit un robot, de teama ca peretii tunelului s-ar putea surpa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.