Inceputul lunii martie a adus temperaturi extrem de mici. La Balea Lac s-au inregistrat minus 32 grade, la Varful Omu minus 28, la Dumbraveni si Bucin minus 23 grade. La Bucuresti, noaptea trecuta au fost minus 8 grade, iar ieri la pranz au fost minu
Inceputul lunii martie a adus temperaturi extrem de mici. La Balea Lac s-au inregistrat minus 32 grade, la Varful Omu minus 28, la Dumbraveni si Bucin minus 23 grade. La Bucuresti, noaptea trecuta au fost minus 8 grade, iar ieri la pranz au fost minus 5 grade. Viscolul a ingreunat circulatia, dar a facut si numeroase pagube. in judetul Buzau, 4 localitati (Ciumas, Itesti, Dumbrava, Brad) sunt de ieri fara energie electrica pentru ca au fost avariate 3 linii de medie tensiune si 13 posturi de transformare, iar trei stalpi au fost pur si simplu rupti. in judetul Iasi, 8 localitati au ramas fara curent electric, intrucat au fost grav avariate 3 linii de medie tensiune si 78 posturi de transformare.
in judetul Neamt, 88 de localitati au ramas fara lumina dupa avarierea a 217 posturi de transformare si 4 linii de medie tensiune. in judetul Gorj, patru gospodarii din orasul Rovinari sunt inundate din pricina precipitatiilor abundente cazute in ultimele doua zile.
Ministerul Mediului informeaza ca vremea va continua sa se raceasca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.