O eleva de 15 ani, din municipiul Radauti, suspecta de intoxicatie cu ecstasy, a fost internata luni in Spitalul Judetean "Sfantul Ioan cel Nou" Suceava, dupa ce a lesinat la scoala in timpul orelor de curs. Fata a fost transportata initial la Spital
O eleva de 15 ani, din municipiul Radauti, suspecta de intoxicatie cu ecstasy, a fost internata luni in Spitalul Judetean "Sfantul Ioan cel Nou" Suceava, dupa ce a lesinat la scoala in timpul orelor de curs. Fata a fost transportata initial la Spitalul Municipal Radauti de catre colegii sai de clasa, care au declarat cadrelor medicale ca aceasta ar fi luat droguri. Eleva a fost trimisa de urgenta cu ambulanta la Spitalul Judetean, unde medicii suceveni au diagnosticat-o cu intoxicatie voluntara medicamentoasa si cu "observatie droguri". Fata a povestit ca a lesinat la scoala din cauza unei lipse de calciu. "De doua saptamani ma simt foarte rau, dar in ultima vreme nu am luat nici un fel de pastile. Am dureri de cap foarte mari, nu am control asupra corpului meu, ma dezechilibrez, am ameteli si sunt momente in care nu ma pot ridica de pe scaun. Eu am probleme cu mancarea, nu prea mananc, motiv pentru care am lipsa de calciu sau cel putin asa mi-au spus medicii din Radauti. Din cauza ca au mai fost incidente pe la scoala cand mi-a fost rau si am lesinat, colegii mei au presupus ca ma droghez.
La liceul la care merg eu nu se gasesc droguri. Medicii mi-au luat sange pentru analize si vor vedea ca nu am luat nimic, ca este vorba doar de o lipsa de calciu", a povestit tanara.
Dupa simptomele pe care fata le prezinta si dupa declaratiile facute la spitalul din Radauti de catre colegii acesteia, medicii banuiesc ca ar fi vorba de droguri exstasy, motiv pentru care adolescentei i-au fost luate probe de sange pentru a fi efectuate analizele toxicologice, urmand ca, odata cu primirea rezultatelor, sa se stabileasca exact daca fata a luat sau nu droguri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.