Adolescentul Codrut P., elev in clasa a X-a la Liceul Transilvania din municipiu, si-a recunoscut intr-un final fapta, desi initial incercase sa-si fabrice un alibi, spun politistii. Baiatul si-ar fi facut o rana la picior si ar fi fost chiar la spit
Adolescentul Codrut P., elev in clasa a X-a la Liceul Transilvania din municipiu, si-a recunoscut intr-un final fapta, desi initial incercase sa-si fabrice un alibi, spun politistii. Baiatul si-ar fi facut o rana la picior si ar fi fost chiar la spital, pentru a justifica in fata familiei petele de sange de pe haine. Anchetatorii sustin ca baiatul a intrat marti dupa-amiaza in magazinul oradean, baut, cu intentia de a-l jefui. Dupa ce a injunghiat-o de mai multe ori pe vanzatoare, s-a speriat si a fugit. Victima fusese sunata la telefon de sotul ei, care a auzit-o cum implora pe cineva sa fie lasata in viata. El a mers urgent la magazin, unde a gasit-o inconstienta. Femeia a murit in scurt timp la spital.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.