Timisoara a scapat de initialele AEK La trei saptamani dupa ce au preluat de la italianul Claudiu Zambon palmaresul vechii ""Poli"" Timisoara, oficialii formatiei de pe malul Begai au schimbat oficial numele echipei. Astfel, printr-un fax semnat de
Timisoara a scapat de initialele AEK
La trei saptamani dupa ce au preluat de la italianul Claudiu Zambon palmaresul vechii ""Poli"" Timisoara, oficialii formatiei de pe malul Begai au schimbat oficial numele echipei. Astfel, printr-un fax semnat de secretarul general Adalbert Kassai, FRF a confirmat noua denumire a banatenilor, titulatura fiind acum FCU Politehnica Timisoara. Prin aceasta masura, conducatorii au renuntat la cele trei initiale AEK, alaturate numelui in momentul in care Anton Dobos a adus fostul Rocar la Timisoara, in urma cu doi ani si jumatate.

Atletism - Incep Europenele
La sfarsitul acestei saptamani, la Madrid vor avea loc Campionatele Europene de atletism in sala. Romania va participa la respectiva competitie cu un lot format din sase sportivi si noua atlete, principalii nostri favoriti la medalii fiind Angelica Badea (6,72 metri, in proba de saritura in lungime), Adelina Gavrila (14,58 metri, la triplu salt) si Gheorghe Guset (20,93 metri la greutate). Delegatia care va fi condusa de Gabriela Szabo.
Hochei - Dima, exclus din viata sportiva
Comisia de Disciplina a FR de Hochei pe Gheata a decis ieri sa-l excluda din viata sportiva pe jucatorul lui Dinamo Bogdan Dima, in urma incidentelor de la partida Progym Gheorgheni - Dinamo Dunarea, contand pentru locul trei al Ligii Nationale de Hochei. In cadrul aceleiasi sedinte, comisia a mai decis ca portarul dinamovist Viorel Radu sa fie amendat cu suma de zece milioane de lei, iar antrenorul dinamovist Gheorghe Hutanu sa fie suspendat patru etape.
Stranieri - Alin Stoica este refacut
Mijlocasul Sienei, Alin Stoica, si-a reluat antrenamentele, dupa ce a suferit, in urma cu doua saptamani, o intindere la bicepsul femural stang. Transferat in aceasta iarna in Italia, Stoica s-a antrenat separat de ceilalti componenti ai lotului, urmand ca, in cazul in care refacerea sa va decurge normal, sa debuteze duminica la noua sa echipa, in partida de pe teren propriu contra Bresciei, in etapa a 27-a din Serie A.
Schi - Cel mai bun silvicultor
Azi, la Predeal, pe partia Clabucet, are loc concursul international ""Cel mai bun schior silvicultor"", organizat de Federatia Sindicatelor Silva, Confederatia Sindicatelor Consilva si Regia Nationala a Padurilor - Romsilva. Concursul este la a X-a editie si incepe la ora 9:00. Proba de concurs este slalom si se va desfasura in doua manse, pe doua sectiuni, barbati si femei, la fiecare sectiune existand mai multe categorii de varsta. Concurentii sunt din Romania, Croatia si Ungaria.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.