Ieri dimineata, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Florin Segarceanu, a anuntat ca s-a oprit la varianta Andrei Pavel-Gabriel Trifu pentru partida de dublu, care ar putea fi decisiva in disputa cu selectionata Belarus din turul
Ieri dimineata, capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Florin Segarceanu, a anuntat ca s-a oprit la varianta Andrei Pavel-Gabriel Trifu pentru partida de dublu, care ar putea fi decisiva in disputa cu selectionata Belarus din turul inaugural al grupei mondiale, intalnire care va fi gazduita de Sala Sporturilor din Brasov, in perioada 4-6 martie. Daca pentru partidele de simplu Andrei Pavel si Victor Hanescu reprezentau de mult o solutie viabila, fiind cei mai in forma romani in circuitul ATP, in schimb, pentru formula de joc de la dublu au existat in ultimele zile mai multe variante. Pana la urma, dupa ce s-a sfatuit cu antrenorul Adrian Marcu, dar si cu liderul tricolorilor, Andrei Pavel, Segarceanu a precizat ca singura solutie benefica ramane cuplul Pavel-Trifu, in conditiile in care cei doi se cunosc foarte bine, joaca de mult timp impreuna si au obtinut cele mai bune rezultate la dublu in ultima jumatate de an. Reamintim ca, joi, de la ora 13, oficialul forului international va prezida tragerea la sorti a celor cinci meciuri, programate sa se desfasoare astfel: vineri, de la ora 13, primele doua partide de simplu; sambata, de la ora 15, meciul de dublu; duminica, de la ora 13, ultimele doua partide de simplu. Invingatoarea va intalni in iulie, in sferturile de finala ale grupei mondiale, faza in care Romania nu a mai acces de 22 de ani, castigatoarea confruntarii dintre SUA si Croatia, in vreme ce invinsa va juca in barajul pentru mentinerea in elita mondiala. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.