POLITICA IN GRECIA. Imigrantii din Grecia ar putea face parte din principalul partid de opozitie, PASOK. Seful partidului, George Papandreou, a anuntat ca asteapta ca un numar de 50 de imigranti de diferite nationalitati sa se inscrie in formatiunea
POLITICA IN GRECIA. Imigrantii din Grecia ar putea face parte din principalul partid de opozitie, PASOK. Seful partidului, George Papandreou, a anuntat ca asteapta ca un numar de 50 de imigranti de diferite nationalitati sa se inscrie in formatiunea pe care o conduce, informeaza RGN Press. PASOK va organiza joi, 3 martie un congres la care sunt invitati si cetatenii straini de pe teritoriul Greciei. In Republica Elena, imigrantilor nu le este garantat nici dreptul de a concura in vederea obtinerii de posturi in administratia publica.
CONCERT. Ambasada Romaniei si Institutul Cultural Roman din Budapesta organizeaza in data de 8 martie concertul intitulat ""Renastere si baroc"". Acest recital este organizat cu ocazia Sarbatorii Francofoniei. Concertul va fi sustinut de chitaristul roman Maxim Belciug. Recitalul va avea loc in sala de spectacole a Institutului Francez din Budapesta. Concerul va incepe la orele 18:00. In program va figura muzica spaniola, latino-americana si flamenco.
BAL. Asociatia germano-romana Westfalia din Minden, Germania, organizeaza o seara de muzica romaneasca cu ocazia Martisorului. Sambata 5 martie 2005, la ""Balul Martisorului"" sunt invitati: Oana Sarbu (foto), Ionut Fulea, Monica Maceanu, formatia Mon Ami. Evenimentul va avea loc la Hotelul Kaiser-Hof din Porta Westfalica, cu incepere de la ora 19:00.
ARESTATI. Doi cetateni de origine romana au fost arestati de politia din Roma, Italia, sub acuzatia de furt calificat si uz de fals. Cei doi indivizi, de 28, respectiv 27 de ani, au fost surprinsi de politistii italieni in timp ce incercau sa jefuiasca doi turisti japonezi, in Piata Liberta. Romanii se dadeau drept politisti. Ofiterii italieni i-au vazut si s-au apropiat, iar la vederea actelor false pe care le detineau romanii, politistii i-au arestat. Cei doi se afla acum in arestul politiei si asteapta sa fie judecati.
Grupaj realizat de Costin Anghel


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.