Tensiune maxima in PSD. Pierderea alegerilor si lupta pentru conducerea partidului scoate la iveala nemultumirile pesedistilor. Mircea Geoana a lasat diplomatia deoparte si il critica in termeni extrem de duri pe Ion Iliescu. Iesirea vicepresedintelu
Tensiune maxima in PSD. Pierderea alegerilor si lupta pentru conducerea partidului scoate la iveala nemultumirile pesedistilor. Mircea Geoana a lasat diplomatia deoparte si il critica in termeni extrem de duri pe Ion Iliescu. Iesirea vicepresedintelui PSD este consecinta unui interviu in care Iliescu sustine ca "Geoana s-a purtat ca un prostanac intre cele doua tururi de scrutin ale prezidentialelor, cand s-a dus prin tara si a spus ca UDMR va fi alaturi de PSD la guvernare", iar acest lucru ar fi dus la pierderea unui numar important de voturi in Transilvania si, implicit, la pierderea alegerilor prezidentiale de catre Adrian Nastase.
"Cred ca Ion Iliescu fie face un atac politic deliberat, fie a ajuns intr-o etapa a vietii sale biologice in care nu mai stie ce vorbeste. Repet, acest lucru nu poate fi tolerat. Poate ca este fata nevazuta a lui Ion Iliescu pe care de multe ori nu am stiut, sa o sesizam la timp", i-a replicat ieri, Geoana fostului presedinte. Liderul PSD a precizat, intr-un interviu acordat Info Pro, ca "desi Ion Iliescu are multe merite de-a lungul timpului, nu mai este un om pentru momentul actual, pentru politica la varf in Romania".
Mircea Geoana pare a nu-l mai crede pe cuvant pe Ion Iliescu. Desi fostul presedinte a declarat ca "nu mai are apetit" pentru a candida, vicepresedintele pesedist crede contrariul.
"Desi domnul Iliescu a spus ca nu are un mare apetit pentru a candida la sefia partidului, ma indoiesc ca n-are apetit, pare sa aiba un apetit foarte bine pus la punct, dar daca intr-adevar nu este interesat de conducerea partidului, sunt convins ca o sa apara si alti contracandidati. PSD are nevoie de regenerare si cred ca aceste formule de status-quo nu ne sunt utile in acest moment", a aratat fostul ministru de Externe, care nu a exclus o candidatura pentru o functie importanta in PSD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.