Un razboi al declaratiilor socante prinde contur intre vicepresedintele PSD, Mircea Geoana si Ion Iliescu. Tonul a fost dat de Ion Iliescu intr-un interviu acordat cotidianului "Adevarul". Acesta l-a caracterizat pe fostul ministru de externe Mirce
Un razboi al declaratiilor socante prinde contur intre vicepresedintele PSD, Mircea Geoana si Ion Iliescu. Tonul a fost dat de Ion Iliescu intr-un interviu acordat cotidianului "Adevarul". Acesta l-a caracterizat pe fostul ministru de externe Mircea Geoana drept "prostanac". Motivul invocat a fost faptul ca "intre cele doua tururi de scrutin ale prezidentialelor, s-a dus prin tara si a spus ca UDMR va fi alaturi de PSD la guvernare". Replica lui Geoana nu a intarziat. intr-un interviu acordat postului de radio Info Pro el a declarat ca "Ion Iliescu fie face un atac politic deliberat, fie a ajuns intr-o etapa a vietii sale biologice in care nu mai stie ce vorbeste".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.