Dupa un an si jumatate de exil, timp in care a inspirat aer de... Bruxelles, fosta "printesa" R&B Cristina s-a intors acasa, dornica sa-si recastige "regatul". "Vreau sa-mi acord o sansa. Cand am plecat, in 2003, eram hotarata sa-mi abandonez cariera
Dupa un an si jumatate de exil, timp in care a inspirat aer de... Bruxelles, fosta "printesa" R&B Cristina s-a intors acasa, dornica sa-si recastige "regatul". "Vreau sa-mi acord o sansa. Cand am plecat, in 2003, eram hotarata sa-mi abandonez cariera. Am tras concluzia ca stradania mea a fost inutila si ca genul muzical ales de mine e prea greu de digerat. Nu am plecat, cum s-a speculat, din cauza unor instantanee in care - chipurile - apaream in ipostaze pornografice. N-am iesit sa ma apar pentru ca nu le-am dat importanta", sustine ea.
Cristina ne-a marturisit ca in aceasta perioada a incercat sa vada cum e sa fie sotie: "Nu a fost rau, motiv pentru care anul viitor ma voi casatori. Numele viitorului sot nu are importanta pentru viata mondena autohtona. Oricum, e roman, om de afaceri si suntem apropiati ca varsta".
Noua Cristina se prezinta la aceleasi standarde cu care ne-a obisnuit. si-a inchiriat un apartament la Marriott si conduce un cochet jeep BMW X5.
Disparitia ei din showbiz a fost pusa de opinia publica pe seama unui scandal. in primavara lui 2003, fotografii indiscrete a caror presupusa protagonista era Cristina au circulat pe Internet, fiind preluate de mai multe ziare centrale. La putina vreme dupa aparitia pozelor, Cristina parasea Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.