Calcule - Doar 15 ministere de la vara Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, a declarat ieri la Bistrita ca Guvernul ar putea lua in calcul, pana in vara, posibilitatea reducerii numarului de ministere de la 26 la 15, informeaza Mediafax

Calcule - Doar 15 ministere de la vara

Ministrul Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, a declarat ieri la Bistrita ca Guvernul ar putea lua in calcul, pana in vara, posibilitatea reducerii numarului de ministere de la 26 la 15, informeaza Mediafax. ""Nu s-a pus problema unei remanieri in aceasta perioada. S-a pus problema unei structuri guvernamentale care sa fie mai eficienta. si nu acum, ci in vara"", a declarat ministrul, care a precizat ca ar putea fi luata in calcul reducerea numarului de ministere de la 26 la 15.

Bucuresti - Milut candideaza la Primarie
Vicepresedintele PNTCD, Viorel Sasca, a anuntat ieri la Timisoara ca Marian Milut, fost candidat al AP la Presedintie, urmeaza sa se inscrie in PNTCD si ar putea fi candidatul partidului la Primaria Capitalei, informeaza Mediafax. ""Marian Milut isi va anunta adeziunea la PNTCD si, inainte de Congresul partidului, va veni la noi si cu alte organizatii ale Actiunii Populare"", a declarat Sasca. Potrivit acestuia, absorbtia filialelor AP va fi facuta inainte de Congresul PNTCD din 5-6 martie, la Bucuresti. ""Vom avea in partid trei din candidatii la Presedintie si Gheorghe Ciuhandu, Marian Milut si Ovidiu Teodorovici de la URR"", a adaugat Sasca.
SRI-CNSAS - Predarea arhivei, din 10 martie
Conducerile SRI si CNSAS au decis ca predarea catre CNSAS a arhivelor fostei Securitati care nu privesc siguranta nationala sa inceapa in 10 martie, cu dosarele fostilor informatori aflate in arhivele SRI din Bucuresti si din tara, dupa care vor fi preluate dosarele celor urmariti de Securitate. Potrivit unui comunicat semnat de Biroul de Coordonare al Colegiului CNSAS si de directorul SRI Radu Timofte, decizia a fost luata ieri, in conformitate cu hotararea CSAT adoptata in sedinta de luni. S-a convenit ca dosarele ramase in arhiva dupa predarea celor 12 kilometri liniari sa fie analizate de specialistii CNSAS si SRI in cadrul unei comisii mixte, pana la sfarsitul acestui an.

Casa lui Basescu - Unda verde pentru Comisia parlamentara de ancheta

Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat ieri constituirea Comisiei de ancheta privind verificarea acuzatiilor referitoare la situatia locativa a presedintelui Traian Basescu si urmeaza ca saptamana viitoare sa fie dezbatuta in plen. Solicitarea de constituire a acestei comisii a fost semnata de deputatii PSD, inclusiv de Adrian Nastase, si de cei ai PRM. Purtatorul de cuvant al conducerii Camerei, Titu Ghiorghiof, a solicitat ca ""daca tot se verifica situatia locativa a presedintelui, sa se verifice si situatia celorlalti demnitari, sa vedem daca acestea au fost dobandite in limitele legii"". (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.