O retea de trafic de droguri, formata din trei adulti si un minor, a fost anihilata la Resita. Traficantii au fost prinsi de ofiterii de la Combaterea Crimei Organziate si Antidrog intr-un apartament unde acestia cultivau canabis. Este vorba de casa
O retea de trafic de droguri, formata din trei adulti si un minor, a fost anihilata la Resita. Traficantii au fost prinsi de ofiterii de la Combaterea Crimei Organziate si Antidrog intr-un apartament unde acestia cultivau canabis. Este vorba de casa lui Dragu Marius Horia, de 40 de ani, din Resita, coordonatorul grupului din care mai faceau parte, alaturi de fiul sau, de 15 ani, si alte doua persoane: Fiszl William, de 24 de ani, necasatorit si fara ocupatie si Pojarnicu Lucian, de 30 de ani, casatorit, tatal unui copil. Sarcinile celor patru erau foarte bine impartite. In apartamentul lui, Dragu Marius Horia era amenajat un mini-laborator de cultivare a canabisului. Planta a fost cultivata conform unor informatii preluate de pe Internet. De vanzarea drogurilor se ocupau ceilalti doi membrii ai grupului, in timp ce minorul era folosit la transportul marfii.
Politistii au constatat ca drogurile erau destinate unor tineri de pe raza municipiului, iar pretul unui gram de cannabis era intre 300 si 500 de mii de lei. Cu ocazia perchezitiilor efectuate, au fost identificate seminte de canabis, o punga de canepa indiana si noua doze, pregatite pentru vanzare. Politistii au mai gasit un cantar electronic, 12 milioane de lei si 300 de euro.
Cei trei sunt cercetati pentru cultivare, tinere si distributie de droguri de risc. Ei au fost prezentati Tribunalului Caras-Severin, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventiva, pe o perioada de 29 de zile. Dragu, Fiszl si Pojarnicu risca sa stea dupa gratii intre trei si 15 ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.