Un spectacol inedit a avut loc de Martisor pe scena Teatrului National Bucuresti, spectacol in care publicul a fost captivat cu o prezentare de moda destinata femeilor cu handicap. Doamne si domnisoare cu diverse for

Un spectacol inedit a avut loc de Martisor pe scena Teatrului National Bucuresti, spectacol in care publicul a fost captivat cu o prezentare de moda destinata femeilor cu handicap. Doamne si domnisoare cu diverse forme de handicap fizic au devenit pentru o seara modele, purtand creatiile semnate Horia Ballint. Acesta este de profesie regizor de opera la Oradea, iar aceasta colectie de moda este prima de acest fel pe care o realizeaza. Nu a fost insa ceva iesit din comun pentru ca, asa cum ne-a spus proaspatul designer vestimentar, isi lucreaza singur costumele pentru spectacolele pe care le regizeaza. Colectia lui Horia Ballint, 23 de creatii reunite sub titlul generic ""20a€™s Glamour"", a redat stilul modei anilor a€˜20. In plus, afirma Horia Ballint, a fost ""o colectie absolut normala, nu a fost facuta pentru a masca, a ascunde; a fost facuta pentru a demonstra ca si persoanele cu dizabilitati sunt complet integrate in societatea romaneasca"". La finalul prezentarii a fost organizata o licitatie, banii urmand a fi destinati unei fundatii in sprijinul persoanelor cu handicap. Pentru mesajul de Martisor transmis doamnelor si anume ca ""orice femeie poate fi frumoasa si eleganta, chiar in ciuda unui handicap fizic"", Jurnalul National il declara pe Horia Ballint, designer-ul colectei, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.