Ministrul culturii, Mona Musca, a izbutit pe ultima suta de metri sa ofere creatorilor din domeniul cinematografic un nou proiect de lege. Documentul prevede introducerea unor elemente noi: sistem concurential deschis si echitabil pentru toti produca
Ministrul culturii, Mona Musca, a izbutit pe ultima suta de metri sa ofere creatorilor din domeniul cinematografic un nou proiect de lege. Documentul prevede introducerea unor elemente noi: sistem concurential deschis si echitabil pentru toti producatorii de film, acordarea unui bonus pentru filmele de succes, criterii riguroase de selectie a proiectelor cinematografice.



Democratul Mircea Toader, liderul organizatiei Galati, s-a si apucat de pregatiri pentru anticipate. Nici nu si-a dat inca Guvernul demisia, nici nu s-a stabilit un calendar clar al anticipatelor, ca fostul deputat PD si actual vicepresedinte al CJ Galati a inceput sa intocmeasca liste pentru candidaturile la Parlament. "Jumatate e decizia mea, jumatate a partidului", a precizat democratul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.