Presedintele executiv al FC Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, a declarat ieri ca persoane autorizate i-au spus ca montarea unui covor de iarba pana la meciul cu CF Villarreal, programat pe 10 martie, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA,
Presedintele executiv al FC Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, a declarat ieri ca persoane autorizate i-au spus ca montarea unui covor de iarba pana la meciul cu CF Villarreal, programat pe 10 martie, in prima mansa a optimilor de finala ale Cupei UEFA, este imposibila. "Toti cei cu care am vorbit de la firme specializate au spus ca este imposibila montarea unui covor de iarba pana la ora meciului cu Villarreal. Probabil terenul va fi greu, ca la partida cu Valencia. Este insa o diferenta intre teren greu si teren impracticabil. Daca terenul va fi greu, ca in urma cu o saptamana, ar fi bine sa se intample la fel si in privinta rezultatului", a spus Stoica. Precizarile oficialului stelist vin ca urmare a anuntului facut de Gigi Becali, care a spus ca, indiferent de costuri, clubul va aduce un gazon nou pentru partida cu CF Villarreal. "Poate sa coste si 100.000 de dolari, important este sa salvam onoarea Stelei si a Romaniei. Vom aduce un gazon nou si vom juca pe el un meci sau doua", spunea Gigi Becali acum cateva zile. Altfel, Mihai Stoica a precizat ca amanarea returului Diviziei A cu o saptamana va fi benefica doar daca vremea se va imbunatati iar terenurile se vor reface. "Si noi am vrut aceasta amanare, dar sa vedem cum va fi vremea in continuare", a comentat Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.