Sambata, 5 martie, de la ora 20.00 pana la ora 23.00, noua achizitie a TVR, frumoasa Laura Mihalus (care i-a luat locul Gianinei Corondan in emisiunea "Stele de cinci stele") va prezenta, alaturi de Dan Bittman, selectia nationala Eurovision. Pana at
Sambata, 5 martie, de la ora 20.00 pana la ora 23.00, noua achizitie a TVR, frumoasa Laura Mihalus (care i-a luat locul Gianinei Corondan in emisiunea "Stele de cinci stele") va prezenta, alaturi de Dan Bittman, selectia nationala Eurovision. Pana atunci, Laura se va afla vineri alaturi de Mugurel Vrabete in emisiunea speciala "Stele de... Eurovision" (intre orele 20.00 si 21.00), in care vor fi difuzate toate cele 12 videoclipuri ale pieselor intrate in concurs. Pentru a se descurca cat mai bine in aceasta provocare din cariera ei, mai ales ca este primul ei "direct", Laura se pregateste intens, face repetitii si ia lectii de dictie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.