Procurorii PNA Oradea il acuza pe Ioan Lascau ca, in calitate de mandatar, s-a implicat in cumpararea unui spatiu comercial desi era sef al Directiei de Control Fiscal Oradea. Procurorii sustin ca imobilul a fost vandut succesiv surorii sale si unei
Procurorii PNA Oradea il acuza pe Ioan Lascau ca, in calitate de mandatar, s-a implicat in cumpararea unui spatiu comercial desi era sef al Directiei de Control Fiscal Oradea. Procurorii sustin ca imobilul a fost vandut succesiv surorii sale si unei banci, banii ajungand in contul lui. Lascau - pe numele caruia a fost emisa o interdictie de iesire din tara - este urmarit penal pentru mai multe infractiuni: operatiuni comerciale interzise functionarului public, luare de mita, spalare de bani, evaziune fiscala si abuz contra intereselor publice (trei infractiuni) si instigare la fals. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.