Actrita hollywoodiana Halle Berry a obtinut un ordin de restrictie valabil trei ani impotriva unui barbat care i-ar fi trimis scrisori de amenintare, transmite BBC online. Barbatul, identificat drept bodyguard-ul Robert Sawyer, sustine ca a inceput s
Actrita hollywoodiana Halle Berry a obtinut un ordin de restrictie valabil trei ani impotriva unui barbat care i-ar fi trimis scrisori de amenintare, transmite BBC online. Barbatul, identificat drept bodyguard-ul Robert Sawyer, sustine ca a inceput sa-i scrie actritei dupa ce a intalnit o femeie care i s-a prezentat ca fiind Halle Berry si i-a cerut sa scrie un scenariu pentru ea. Sawyer spune ca si el si actrita sunt victimele unei inselaciuni.
Potrivit documentelor juridice depuse de avocatii lui Berry, scrisorile lui Sawyer demonstrau "halucinatii privind o presupusa relatie sentimentala" intre el si Berry. Cei care se ocupa de siguranta actritei l-au contactat in noiembrie anul trecut si i-au cerut sa nu o mai deranjeze, dar Sawyer a continuat sa trimita scrisori si a anuntat-o pe actrita ca o viziteaza de Valentinets Day.
Judecatoarea Linda K. Lefkowitz de la Curtea Superioara de Justitie a decis ca Sawyer trebuie sa pastreze o distanta de 90 de metri fata de Berry, casa, masina sau locul ei de munca. In plus, el este obligat sa nu o contacteze pe actrita prin telefon, e-mail sau posta.
In iunie 2004, actrita a obtinut un ordin de restrictie asemanator impotriva fostului luptator de elita Greg Broussard, care sustinea ca este logodit cu Berry. Tot in vara anului 2004, presa a scris despre un preot care pretindea ca Dumnezeu i-a poruncit sa se insoare cu actrita si ameninta pe oricine ii va sta in cale. Singura actrita de culoare care a primit un Oscar, Halle Berry a divortat de cantaretul Eric Benet, cel de al doilea sot al sau, anul trecut. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.