Gigi Becali a fost audiat ieri la Parchetul Public, mai bine de doua ceasuri, in calitate de martor, in afacerea cu terenuri in care este implicat si Ministerul Apararii Nationale. Latifundiarul din Pipera a facut schimb de terenuri la sfarsitul anul
Gigi Becali a fost audiat ieri la Parchetul Public, mai bine de doua ceasuri, in calitate de martor, in afacerea cu terenuri in care este implicat si Ministerul Apararii Nationale. Latifundiarul din Pipera a facut schimb de terenuri la sfarsitul anului 1996 cu MApN, primind pe 29 de hectare de pamant din satul stefanestii de Jos, tot atatea hectare in cartierul Baneasa din Bucuresti, diferenta de pret intre cele doua loturi fiind una uriasa. "Armata a vrut sa facem schimb, nu eu. Pentru teren am negociat cu zece generali, ministrul de finante, al agriculturii si justitiei, iar actul a fost parafat de CSAT", a declarat Becali dupa despartirea de procurori. Patronul Stelei a cumparat in stefanestii de Jos aproximativ 300 de hectare de pamant, atunci cand primar al comunei era Anghel Rababoc, cumnatul generalului Dumitru Cioflina, pe atunci seful Statului Major, cel care a insistat pentru schimbul de pamant.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.