Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a redus, incepand de ieri, dobanzile la credite. In cazul persoanelor fizice, creditele pentru cumpararea, construirea, modernizarea, consolidarea sau repararea locuintelor au acum o dobanda de 18%, in scadere
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a redus, incepand de ieri, dobanzile la credite. In cazul persoanelor fizice, creditele pentru cumpararea, construirea, modernizarea, consolidarea sau repararea locuintelor au acum o dobanda de 18%, in scadere cu un punct procentual.
La creditele pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata dobanda s-a redus cu un punct procentual, pana la 19%. Dobanda la creditele pentru cumpararea de autoturisme este de 19%, cea la creditele pentru nevoi personale a scazut la 18%, iar creditul pentru cumpararea de terenuri are si el o dobanda de 18%. Creditul Adolescent (pentru minorii intre 14-18) se acorda cu o dobanda de 18%.
Persoanele juridice pot primi linii de credit cu o dobanda de 20% sau pot obtine credite pentru facilitati de cont la o dobanda de 19%. Creditele de trezorerie si cele pentru investitii in echipamente acordate IMM-urilor au o dobanda de 19%.
Si administratia publica locala beneficiaza de credite pentru achizitionarea de echipamente cu o dobanda redusa pana la 19%.
De asemenea, CEC a majorat perioadele maxime de creditare pentru majoritatea produselor. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.