Noul numar al revistei "tabu" prezinta un pictorial de senzatie cu Dana Nalbaru, transformata in Catwoman. in timpul sedintei foto, vedeta spune ca s-a simtit minunat, desi "rolul" i-a cerut sa faca mai multe escaladari periculoase. De asemenea, noul
Noul numar al revistei "tabu" prezinta un pictorial de senzatie cu Dana Nalbaru, transformata in Catwoman. in timpul sedintei foto, vedeta spune ca s-a simtit minunat, desi "rolul" i-a cerut sa faca mai multe escaladari periculoase. De asemenea, noul numar al revistei mai prezinta un interviu cu principala actrita din "Filantropica" si "Italiencele", Mara Nicolescu, un material cu si despre "regina sprancenelor" in America, romanca Anastasia Soare, cateva marturisiri ale logodnicei fotbalistului Bogdan Stelea, Lili Sandu, pentru dosarul "Spui sau nu spui ca l-ai inselat?", si un pictorial cu macho-ul acestei editii, Alexandru Papadopol.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.