MULTUMIRE. Tehnicianul roman s-a declarat multumit de evolutia echipei sale, aratandu-se optimist inaintea derby-ului de sambata cu Besiktas. ""Ma bucur ca revenim acasa calificati in semifinale, iar acum ne vom gandi la meciul cu Besiktas. Cred


MULTUMIRE. Tehnicianul roman s-a declarat multumit de evolutia echipei sale, aratandu-se optimist inaintea derby-ului de sambata cu Besiktas. ""Ma bucur ca revenim acasa calificati in semifinale, iar acum ne vom gandi la meciul cu Besiktas. Cred ca vom face un meci bun si vom invinge"", a spus Hagi.
LAUDE. Ca de obicei dupa o victorie, presa turca nu a contenit cu laudele la adresa fostului selectioner. ""Hagi a fost un maestru"", a notat Sabah. Fanatik scrie ca Galatasaray s-a calificat in semifinalele Cupei Turciei pentru prima data dupa patru ani, iar Hurriyet il avertizeaza pe Hagi in privinta meciului cu Besiktas: ""Acest meci va fi unul pe viata si pe moarte, iar Hagi este omul-cheie. Trebuie sa isi gandeasca foarte bine miscarile, deoarece greselile nu vor fi iertate"". (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.