AUDIENTE DE MARTISOR. Daca e marti, la Antena 1, este ""Din dragoste"", iar emisiunea prezentata de Mircea Radu a avut, din nou, cei mai multi telespectatori din mediul urban. 14,5% rating si 30,2% cota de piata sunt cifrele care au situat Antena 1 i
AUDIENTE DE MARTISOR. Daca e marti, la Antena 1, este ""Din dragoste"", iar emisiunea prezentata de Mircea Radu a avut, din nou, cei mai multi telespectatori din mediul urban. 14,5% rating si 30,2% cota de piata sunt cifrele care au situat Antena 1 in topul audientei, marti seara. Pro TV, cu filmul ""Ultima decizie"", s-a clasat pe locul secund, cu 8,1% rating si 16,9% cota de piata. Antena 1 a fost lider de audienta si in prime-time, cand se inregistreaza cel mai mare consum TV, cu coordonatele 11,4% rating si 25,3% cota de piata.
SBS A PRELUAT PRIMA. SBS Broadcasting SA a si-a crescut cota de actiuni la Prima TV pana la 86%. SBS a detinut un pachet minoritar de actiuni la Prima TV din iulie 2001 si a inceput sa investeasca in aceasta inca din martie 2000. SBS a anuntat de asemenea ca a achizitionat posturile de radio Kiss FM si Star FM. Investitia totala se ridica la suma de 30,3 milioane de euro. SBS este o companie comerciala europeana de radio si televiziune cu operatiuni in Europa Centrala si de Vest. Printre tarile in care SBS dezvolta operatiuni in mod curent se numara: Belgia, Danemarca, Grecia, Ungaria, Olanda, Norvegia, Romania si Suedia.
PRODUCTIE DE FILME LA ANTENA 1. Antena 1 va oferi telespectatorilor sai, in acest an, o serie de programe noi, de mare anvergura, originale. In paralel cu serialul de comedie ""Agentia matrimoniala"", care va fi difuzat pe post in aceasta primavara, unde lucreaza nume ale filmului si teatrului romanesc, s-a demarat un nou proiect de miniserie tv, care va fi difuzat in doua episoade a cate 90 de minute. Este vorba despre un thriller psihologic, bazat pe un caz real. Filmarile vor incepe in luna mai si vor avea loc cu precadere pe malul Marii Negre. Ca noutate absoluta, serialul va fi realizat in format HDTV (cu transmisie de tip digital), considerata a fi televiziunea viitorului, care ofera imagine si semnal de claritate superioara.
SCHIMBARI LA BBC. Consiliul de guvernatori al BBC va fi desfiintat dupa 77 de ani de existenta si inlocuit cu o noua structura, potrivit unor propuneri anuntate miercuri de secretarul de stat Tessa Jowell, transmite Daily Telegraph. Un document privind viitorul BBC recomanda ca guvernatorii, prezidati de Michael Grade, sa fie inlocuiti cu un consiliu independent, care sa supravegheze activitatea televiziunii publice britanice. Propunerea de compromis are scopul de a pune capat situatiei in care consiliul de guvernatori era in acelasi timp implicat in conducerea corporatiei si autoritatea de reglementare a activitatii acesteia.
LA O PIZZA CU TARICEANU! Radio Guerrilla a lansat, in premiera in Romania, concursul ""La pizza cu premierul!"". Castigatorul va avea privilegiul de a merge la o pizza cu premierul Calin Popescu Tariceanu. Tot ce trebuie sa faci, spun baietii de la Guerrilla, este sa urmaresti emisiunea lui Liviu Mihaiu (foto) - ""Asta la revista presei, baby!"" timp de o luna si sa raspunzi la intrebarile care iti vor fi puse. Radio Guerrilla nu precizeaza cine va plati consumatia: premierul, Liviu Mihaiu sau castigatorul. Data fiind orientarea liberala a primului-ministru, ar putea fi luata in calcul si varianta platii nemtesti. (Sebastian S. Eduard)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.