Radio Guerrilla a lansat o noua campanie care te trimite de data aceasta "La pizza cu Premierul!". Pentru a merge la o pizza cu premierul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, doritorii trebuie sa asculte cu atentie emisiunea "Asta la revista presei, ba
Radio Guerrilla a lansat o noua campanie care te trimite de data aceasta "La pizza cu Premierul!". Pentru a merge la o pizza cu premierul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, doritorii trebuie sa asculte cu atentie emisiunea "Asta la revista presei, baby!" (9.00 - 10.00) vreme de o luna, in perioada 1 - 28 martie, zilnic. Liviu Mihaiu va formula cate o intrebare zilnic, inspirata din stirile zilei, si-i va invita pe ascultatori sa raspunda la adresa astalarevistapresei@eliberadio.ro. Ascultatorul care va cumula cele mai multe raspunsuri corecte pana la 28 martie va avea privilegiul de a lua masa, timp de 45 de minute, cu primul-ministru, intr-o pizzerie din Bucuresti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.