Mihai Stoica a declarat ieri ca atacantul Cristian Ciocoiu nu a fost declarat liber de contract de catre Liga Profesionista de Fotbal, asa cum se zvonise luni seara. "Nu stiu nimic de asa ceva. Ciocoiu se pregateste in continuare alaturi de echipa, i
Mihai Stoica a declarat ieri ca atacantul Cristian Ciocoiu nu a fost declarat liber de contract de catre Liga Profesionista de Fotbal, asa cum se zvonise luni seara. "Nu stiu nimic de asa ceva. Ciocoiu se pregateste in continuare alaturi de echipa, insa asta nu inseamna ca va si incepe returul la Steaua. Ciocoiu este jucatorul lui FCM Bacau, pana in vara este legat de acest club", a mentionat Stoica. Gigi Becali, patronul FC Steaua, a anuntat de mai multe ori, in ultimele zile, ca atacantul va pleca din Ghencea. "Ciocoiu nu mai are ce sa caute la Steaua. Dupa Neaga, o sa plece si el, pentru ca eu vreau sa joace Andrei Cristea", a spus Gigi Becali. Ciocoiu primeste 80.000 de euro la Steaua, acesta fiind si motivul pentru care acum cateva zile a refuzat o oferta venita de la Universitatea Craiova. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.