Asesoft Ploiesti disputa in aceasta seara, de la ora 19.00, prima mansa a play-off-ului Pan-European de baschet. Prahovenii intalnesc formatia elvetiana Boncourt si mizeaza pe o diferenta linistitoare in perspectiva returului. Daca se califica, "gaza
Asesoft Ploiesti disputa in aceasta seara, de la ora 19.00, prima mansa a play-off-ului Pan-European de baschet. Prahovenii intalnesc formatia elvetiana Boncourt si mizeaza pe o diferenta linistitoare in perspectiva returului. Daca se califica, "gazarii" vor accede in "Final Four" in Cupa FIBA, competitie programata intre 9 si 10 aprilie, pe care ar vrea s-o organizeze.

* Asesoft ar fi trebuit sa joace in campionat cu Dinamo, insa "albastrii" au cerut amanarea partidei, preferand un amical cu bucurestenii, incheiat 96-58. Cu aceasta ocazie, in echipa lui Jojic a debutat sarbul Marko Pekovic, fundas de 24 de ani si 1.93 metri.

* Finantatorul Sebi Ghita, care intentioneaza sa inscrie echipa anul viitor in Cupa Europei, o competitie cu 32 de echipe, esalonul doi al Euroligii, a declarat: "Anunt ca din acest moment voi taia in carne vie. Cine nu e in stare sa joace, va pleca!".

* Dubla campioana a Elvetiei, formatia din oraselul de 4.000 de suflete se bazeaza pe americanii Richmond, Holland si Cobe, pe francezul Tchilemboa si pe lituanianul Alijevas.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.