Cristian Chivu va parasi in vara pe AS Roma, grupare la care a ajuns acum un sezon si jumatate de la Ajax Amsterdam pentru 18 milioane de euro, anunta presa italiana. Dupa ce "Tuttosport" a lansat varianta unui transfer la Inter Milano, Chivu a decla
Cristian Chivu va parasi in vara pe AS Roma, grupare la care a ajuns acum un sezon si jumatate de la Ajax Amsterdam pentru 18 milioane de euro, anunta presa italiana. Dupa ce "Tuttosport" a lansat varianta unui transfer la Inter Milano, Chivu a declarat, intr-o emisiune televizata, ca nu stie nimic. "Sa vorbesc despre viitorul meu la Roma? Depinde de proiectul conducerii clubului, un proiect pe care inca nu il cunosc. Nimeni nu poate promite nimic in aceasta lume, cu atat mai mult in sport, unde miscarile sunt foarte dese. Ma simt bine la Roma, dar nu pot sa spun care va fi viitorul meu. Am auzit ca Inter ar vrea sa ma transfere la vara, dar eu nu stiu nimic oficial", a spus Chivu. De asemenea, Luigi Del Neri, antrenorul Romei, a declarat pentru "La Gazzetta dello Sport" ca se bucura ca fundasul roman, revenit pe teren intr-un amical, este refacut. Del Neri a adaugat ca ar dori sa-l convoace pe Chivu pentru meciul de peste doua etape de la Cagliari. Ieri, "Calciomercato" a prezentat o declaratie a lui Luciano Moggi, directorul general al lui Juventus. "Chivu imi place, dar acum nu avem bani pentru un astfel de transfer", a spus Moggi. Totusi, Juventus intentioneaza sa-l cedeze la AS Roma pe atacantul congolez Shabani Nonda, pe care-l va aduce la vara de la AS Monaco, pentru ca pretul lui Chivu sa fie mai mic. "Calciomercato" mai noteaza ca de Chivu se interseaza si Real Madrid, club care ar vrea sa-l readuca pe roman langa Samuel, fostul sau coleg de la AS Roma. In acest sezon, Chivu a jucat doar o repriza pentru AS Roma, in partida cu Bayer Leverkusen, din grupele Ligii Campionilor, din cauza unei accidentari la piciorul drept. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.