Ofiterii vamali de la punctul de frontiera bulgar "Capitan Andreevo" au descoperit 13,8 kilograme de heroina ascunse intr-o masina inmatriculata in Romania si condusa de un cetatean sirian, informeaza agentia bulgara de stiri Focus, preluat de Mediaf
Ofiterii vamali de la punctul de frontiera bulgar "Capitan Andreevo" au descoperit 13,8 kilograme de heroina ascunse intr-o masina inmatriculata in Romania si condusa de un cetatean sirian, informeaza agentia bulgara de stiri Focus, preluat de Mediafax. Drogurile au fost gasite in timpul unui control de rutina a unei masini marca Opel Vectra, cu numere romanesti de inmatriculare. Heroina era impartita in 27 de pachete, ascunse in doua locuri secrete din interiorul masinii. Autoturismul era condus de un cetatean sirian, in varsta de 38 de ani. Drogurile - a caror valoare a fost estimata la 1,2 milioane de leva - proveneau din Siria si erau transportate catre Romania, potrivit anchetatorilor bulgari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.