Trei membri ai organizatiei de aparare a drepturilor tatilor "Fathers 4 Justice" au fost arestati dupa ce s-au urcat pe cladirea Ministerului britanic de Externe, deghizati in supereroi, a informat politia londoneza, citata de presa britanica. Dupa m
Trei membri ai organizatiei de aparare a drepturilor tatilor "Fathers 4 Justice" au fost arestati dupa ce s-au urcat pe cladirea Ministerului britanic de Externe, deghizati in supereroi, a informat politia londoneza, citata de presa britanica. Dupa mai multe ore de proteste, cei trei militanti costumati in Batman, Robin si Captain America, au coborat in cele din urma luni seara, de la primul etaj al cladirii pe care se urcasera (care se afla relativ aproape de Downing Street, resedinta premierului britanic), fiind retinuti apoi imediat de catre fortele de ordine. In prezent, "Batman", "Robin" si "Captain America" se afla in arestul unui comisariat de politie din centrul Londrei, a indicat purtatorul de cuvant al Scotland Yard. Protestul celor trei militanti pentru drepturile tatilor a fost insotit de afisarea unui pancarte pe care scria: "Accesul interzis. Nu lasati partidul laburist sa va impiedice sa deveniti un supertata". Organizatia lor, "Fathers 4 Justice", care apara, printre altele, dreptul tatilor de a-si vizita copiii dupa divort, nu se afla insa la prima actiune protestatara de acest fel. Barbatul deghizat in Batman este Jason Hatch, oarecum celebru pentru gestul sau de a escalada Palatul Buckingham, resedinta Reginei Angliei, in septembrie 2004. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.