Mult asteptatul meci dintre Steaua si S.C. Miercurea Ciuc la hochei, care va decide titlu, a inceput deja. In jurul biletelor s-a declansat un scandal de proportii. Conform unor reguli stabilite dinainte, biletele de meci ar trebui gestionate de fede
Mult asteptatul meci dintre Steaua si S.C. Miercurea Ciuc la hochei, care va decide titlu, a inceput deja. In jurul biletelor s-a declansat un scandal de proportii. Conform unor reguli stabilite dinainte, biletele de meci ar trebui gestionate de federatie. Acest lucru nu s-a intamplat la Miercurea Ciuc. Pentru jocul de vineri seara, clubul Steaua si-a exprimat dorinta de a se ocupa de vanzarea biletelor, urmand ca zece la suta sa revina celor de la Miercurea Ciuc. Jean Pavel, seful sectiei de hochei la Steaua, a declarat ca e in stare sa cumpere toate biletele, indiferent de costul lor. Fac acest lucru ca sa fim numai ai nostri si ciucanii, carora le-am da 10 la suta, asa cum e conventia", a precizat Pavel. Meciul va fi arbitrat de rusul Mihail Krapalov.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.