Se spune ca Ianis n-a mostenit decat o mica parte din talentul de fotbalist al tatalui sau. Viata medicului Mihai Nurciu pare impletita iremediabil cu fotbalul, iar rememorarea copilariei sale tradeaza franturi de regrete: "Daca nu dadeam la Medicina
Se spune ca Ianis n-a mostenit decat o mica parte din talentul de fotbalist al tatalui sau. Viata medicului Mihai Nurciu pare impletita iremediabil cu fotbalul, iar rememorarea copilariei sale tradeaza franturi de regrete: "Daca nu dadeam la Medicina, ma faceam fotbalist. Nu pot sa uit anii in care jonglam cu o minge din carpe, descult, pe plaja Constantei. Eram prieten la catarama cu tatal lui Zicu, mai ales ca amandoi suntem machedoni. Era bataie mare pe minge si cum Zicu-senior era maestru mingicar, el ne preda tehnica. Multi spun ca Ianis (foto) n-a mostenit decat o mica parte din talentul tatalui sau. Vorbim si acum, dar mai putin despre noi si mai mult despre mandria familiei, Ianis", povesteste dr. Mihai Nurciu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.