Cel care de aproape patru ani ne pune la curent cu ce lucruri trasnite mai spun copiii, Virgil Iantu, va deveni in aceasta vara tata. Daca multa vreme despre viata personala a preferat sa spuna foarte putin, acum vedeta de la Prima TV recunoaste ca d
Cel care de aproape patru ani ne pune la curent cu ce lucruri trasnite mai spun copiii, Virgil Iantu, va deveni in aceasta vara tata. Daca multa vreme despre viata personala a preferat sa spuna foarte putin, acum vedeta de la Prima TV recunoaste ca de cand a aflat ca prietena lui, Roxana Alexandru, e insarcinata, prioritatile sale in viata s-au schimbat total. Libertatea: Cum te simti de cand ai primit vestea ca vei fi tatic?
Virgil Iantu: Cand ma gandesc la lucrul acesta, traiesc o senzatie cu totul speciala. Trec mai usor peste toate problemele zilei si totul este mult mai frumos.
De patru ani prezinti "Copiii spun lucruri trasnite". Ai acumulat ceva experienta cu cei mici.
Experienta in discutiile cu copiii, da. Cat despre copilul meu, inca de pe acum vorbesc cu el. incerc sa il obisnuiesc cu vocea mea si ii spun ca eu sunt tatal lui.
Ti-ai dori sa fie baiat sau fata?
Nu m-am gandit inca la asta. Bucuria de a fi tata este aceeasi pentru mine, indiferent daca voi avea fata ori baiat. Nu conteaza ce va fi, ci doar sa fie un copil sanatos. in schimb imi doresc sa semene cu amandoi si sa aiba ureche muzicala.
Dar cand ai primit vestea de la Roxana ca vei fi tata, cum ai reactionat?
A fost o surpriza totala pentru mine in adevaratul sens al cuvantului. Sub bradul de Craciun era un cadou in care se afla poza de la ecograf pe care o facuse Roxana. si acum o mai am, pusa bine, intr-o rama. Am fost extrem de fericit si parca din acel moment s-a schimbat totul. in primul rand, prioritatile.
stiti deja cand se va naste copilul?
Undeva la sfarsitul lunii iulie, in jur de data de 25.
si casatoria?
S-a scris ca m-am logodit in secret cu Roxana, dar asta nu s-a intamplat inca. Ne dorim amandoi acest lucru si cand va veni vremea, o vom face. Nu ne grabim, iar eu pana acum nu i-am dat nici un inel si nici nu am cerut-o in casatorie. Asa cum a fost si cu copilul, casatoria va veni cu siguranta la momentul potrivit.
Dar nu ti-ai dori ca fiul ori fiica ta sa se nasca intr-un cadru familial legalizat?
Cel mai important lucru acum e sa simta caldura care exista intre noi, parintii.
De cand ai aflat ca Roxana e insarcinata, esti mai grijuliu, mai atent cu ea?
Lucrurile nu s-au schimbat deloc in acest sens. Nu cred ca e bine sa fiu altfel. Sunt la fel de grijuliu si atent cu ea ca si inainte si nu trebuia sa ramana insarcinata ca sa fiu asa cu ea. Mie imi place sa cred ca sunt o fire romantica, un tip sensibil si fac gesturi frumoase neconditionate de nimic, destul de des.
V-ati pregatit pentru sosirea copilului pe lume?
Suntem pregatiti, insa nu i-am cumparat inca lucrusoare si nici nu i-am pregatit camera lui. Discutam insa despre toate acestea si le vom face, dar nu acum.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.