Antena 1 pregateste o surpriza pentru telespectatorii sai: un spumos serial de comedie "made in Romania". Producatorii lucreaza de zor si in mare secret la decoruri, pe care tocmai le pun la punct, iar actorii fac repetitii de dimineata pana seara,

Antena 1 pregateste o surpriza pentru telespectatorii sai: un spumos serial de comedie "made in Romania". Producatorii lucreaza de zor si in mare secret la decoruri, pe care tocmai le pun la punct, iar actorii fac repetitii de dimineata pana seara, cu Gelu Colceag si Adrian Lustig, regizorul si respectiv scenaristul. Unul din rolurile principale va fi jucat de Tamara Buciuceanu - Botez. "Actiunea serialului e alerta si credem ca productia Antenei 1 se va bucura de atentia publicului, atata vreme cat si actorii au ras cu hohote cand au citit scenariul", spune Gelu Colceag, decan al UNATC si detinator a nenumarate premii pentru regie.
Serialul e intitulat "Agentia matrimoniala", iar actiunea debuteaza intr-o firma de acest gen, a carei patroana, Mary, tocmai a divortat de Gicu, pentru ca l-a suprins cu o domnisoara intr-o postura fara echivoc. Dupa divort, Mary l-a dat afara din casa si a ramas unica patroana a agentiei "Inimi curate", pe care o infiintasera impreuna. Gicu, acum fara sprijin material, locuieste la fosta soacra, Tamara, care sufera de maladia Alzheimer, asa ca a dat in mintea copiilor. Denise, fiica cuplului, a ramas in grija mamei.

Tamara Buciuceanu joaca in noua productie

Pe parcursul a mai multor episoade, vom afla daca Mary va reusi sa gaseasca un sot diferit de Gicu si totodata daca acesta va reusi sa se impace cu Mary. De asemenea, vom vedea incercarile clientilor agentiei de a se casatori.
"Sunt convins ca serialul va avea mare succes, pentru ca avem un subiect original, care nu copiaza nici un format si ne adresam tuturor telespectatorilor. in plus, distributia, care deocamdata e surpriza, este exceptionala, cum rareori se intampla sa strangi intr-un serial", mai declara Colceag. Libertatea a aflat insa ca serialul va detine numeroase nume grele ale teatrului romanesc.
Printre acestea, se regaseste indragita actrita Tamara Buciuceanu, care va beneficia de un rol important.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.