Omul de afaceri Ovidiu Tender s-a prezentat, din nou, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), ieri dimineata, pentru a se intalni cu procurorii care ancheteaza dosarul Rafo Onesti. Potrivit purtatorului de cuvant al PICCJ, Simona F
Omul de afaceri Ovidiu Tender s-a prezentat, din nou, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), ieri dimineata, pentru a se intalni cu procurorii care ancheteaza dosarul Rafo Onesti. Potrivit purtatorului de cuvant al PICCJ, Simona Frolu, Ovidiu Tender a stat in fata procurorilor timp de trei ore, in prezenta avocatilor sai, pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile.
La iesirea din sediul Ministerului Public, avocata omului de afaceri a declarat presei ca lui Ovidiu Tender nu i s-au adus la cunostinta alte acuzatii, acesta fiind cercetat tot pentru delapidare, complicitate la spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala.
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie cerceteaza 21 de persoane intr-un dosar din anul 2003, pentru spalare de bani, inselaciune si asociere in vederea comiterii de infractiuni. Toate aceste persoane - intre care si oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Corneliu Iacobov - au fost date in consemn la frontiera. In plus, in dosar au fost facute trei arestari.
Oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Corneliu Iacobov sunt cercetati de Parchetul instantei supreme in legatura cu sustragerea de la plata taxelor legale, ca urmare a tranzactiilor cu produse petroliere prin firme care au achizitionat combustibil de la Rafo Onesti.
Totodata, procurorii PICCJ au dispus, prin ordonanta, punerea sub sechestru a bunurilor mobile si imobile ale tuturor celor invinuiti in cazul Rafo, printre care si cei doi oameni de afaceri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.