Erste Bank, una din bancile interesate de privatizarea CEC, a primit din partea prestigioasei reviste americane Global Finance distinctia de "Cea mai buna banca din Austria in 2005", se arata intr-un comunicat al institutiei financiare. Toate alegeri
Erste Bank, una din bancile interesate de privatizarea CEC, a primit din partea prestigioasei reviste americane Global Finance distinctia de "Cea mai buna banca din Austria in 2005", se arata intr-un comunicat al institutiei financiare. Toate alegerile au fost facute de redactorii Global Finance, dupa consultarea bancherilor, directorilor de grupuri financiare si a analistilor din intreaga lume. Factorii care au stat la baza alegerii bancilor castigatoare au fost cresterea activelor, profitabilitatea, acoperirea geografica, relatiile strategice, dezvoltarea de noi activitati si gradul de inovatie in materie de produse si servicii oferite. Printre castigatorii premiilor Global Finance se mai afla Citigroup, in Statele Unite, Deutsche Bank, in Germania, ABN AMRO, in Olanda, HSBC, in Marea Britanie, UniCredito, in Italia si BNP Paribas in Franta. Raportul complet urmeaza a fi publicat in numarul din aprilie al revistei new-yorkeze.
"Apreciem si premiem aceste banci pentru rezultatele lor remarcabile", a declarat editorul Global Finance, Joseph D. Giarraputo. "Este adevarat ca pe fiecare piata conditiile sunt diferite, dar toate bancile castigatoare s-au remarcat prin modul in care satisfac nevoile clientilor", a adaugat acesta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.