Lotul feminin de gimnastica al Romaniei a demarat pregatirile pentru CE din iunie, de la Debrecen. Sportivele consacrate se vor afla sub conducerea Marianei Bitang, pana la revenirea lui Octavian Belu, antrenamentele urmand sa fie alternate la Deva s
Lotul feminin de gimnastica al Romaniei a demarat pregatirile pentru CE din iunie, de la Debrecen. Sportivele consacrate se vor afla sub conducerea Marianei Bitang, pana la revenirea lui Octavian Belu, antrenamentele urmand sa fie alternate la Deva si Bucuresti. La Deva se mai afla in pregatire un lot de perspectiva, format din 17 sportive antrenate de Forminte, iar la Onesti exista o alta grupa alcatuita din 14 gimnaste, condusa de antrenoarea Livia Ponoran. Saptamana viitoare urmeaza sa se semneze contractele pe patru ani, intre FRG, COSR si antrenorii emeriti Belu si Bitang.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.