Ajuns in Romania, pentru a participa la Festivalul National al Cantecului de Dragoste, in calitate de membru al juriului, impresarul german Christian Ratscher, cel gratie caruia, anul acesta, va concerta, la Festival, formatia Middle of the road, avu
Ajuns in Romania, pentru a participa la Festivalul National al Cantecului de Dragoste, in calitate de membru al juriului, impresarul german Christian Ratscher, cel gratie caruia, anul acesta, va concerta, la Festival, formatia Middle of the road, avut parte de o surpriza extrem de neplacuta.
La aeroport a constatat ca bagajele sale au disparut fara urma. Dupa doua zile de cautari fara succes, Christian Ratscher a apelat la ajutorul prietenilor sai Marina si Victor Socaciu, organizatorii Festivalului. Fire practica, Marina i-a dat impresarului o pereche de pantaloni din sifonierul sotului.
Astfel, Christian Ratscher isi va petrece sejurul in Romania in haine de capatat.
Oricum, germanul si-a jurat sa nu mai calce niciodata pragul unui avion apartinand companiei "Blue Air", autoarea dezastrului.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.