O retea de traficanti si consumatori de droguri, alcatuita din noua studenti, majoritatea din Satu Mare, a fost descoperita de procurori si politisti oradeni ai serviciilor specializate. Potrivit comisarului sef de politie Stamate Nicolae, seful Cent
O retea de traficanti si consumatori de droguri, alcatuita din noua studenti, majoritatea din Satu Mare, a fost descoperita de procurori si politisti oradeni ai serviciilor specializate. Potrivit comisarului sef de politie Stamate Nicolae, seful Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Oradea, procurori din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Bihor impreuna cu politistii CZCCOA Oradea au definitivat cercetarile in dosarul privind pe Vami Csongor Lorand si Kovacs Rudolf, care au fost prinsi in flagrant in timp ce incercau sa comercializeze in Oradea 110 pastile ecstasy. In urma cercetarilor efectuate, oamenii legii au aflat ca pastilele au fost primite de la Bodnar Peter, de 23 ani, domiciliat in Satu Mare, aflat la studii in Ungaria. Reteaua de traficare si consum de droguri era alcatuita din alti sapte studenti, din care unul cu domiciliul in Baia Mare, restul din Satu Mare, respectiv Suciu Dan, de 24 ani, Gorbe Stefan Tiberiu, de 22 ani, Moldvay Zsolt Bela, de 24 ani, Dorner Istvan, de 22 de ani, Sebesi Norbert Jozsef, de 20 ani, Izsaki Arnold Alexandru, de 23 ani, si Nagy Lehel, de 22 ani. Toti sunt studenti la diferite facultati din Oradea, ultimii doi - sportivi cu rezultate remarcabile la Clubul Sportiv Crisul Oradea. S-a mai stabilit ca o parte din droguri provenea din Timisoara de la un anume Suciu Ioan, poreclit "Pitbul". Capul retelei, Bodnar Peter, aflat in Ungaria, este dat in urmarire, politistii antidrog cooperand cu cei unguri pentru prinderea lui, a concluzionat comisarul sef Stamate. Reteaua a fost descoperita dupa ce, la mijlocul lunii ianuarie, au fost surprinsi in flagrant cei doi, Vami Csongor Lorand, de 21 ani din Satu Mare, cu resedinta in Oradea, student la Facultatea de Arhitectura din Oradea, si Kovacs Rudolf, de 22 ani, tot din Satu Mare, student la Informatica si membru al C.S. "CRISUL" Oradea, campion national la floreta. Ei incercau sa vanda cantitatea de 110 pastile ecstazy, chiar in fata domiciliului unuia dintre ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.