Deschiderea cafenelei Via Cafe, in buricul targului, a adunat numeroase vedete. Printre ele s-a aflat si muzicianul Vali Craciunescu, care a devenit imaginea unei firme de hartie igienica. Si daca fostul sau coleg de trupa, Dan Helciug, declara ca n
Deschiderea cafenelei Via Cafe, in buricul targului, a adunat numeroase vedete. Printre ele s-a aflat si muzicianul Vali Craciunescu, care a devenit imaginea unei firme de hartie igienica. Si daca fostul sau coleg de trupa, Dan Helciug, declara ca nu poate compune decat la toaleta, blondul acordeonist a hotarat sa apara intr-un clip publicitar cantand pe WC si cu mana pe hartia care i-a schimbat existenta si contul din banca. Craciunescu va debuta, in curand, si in cariera solo, urmand sa lanseze, la sfarsitul lunii, un CD de muzica lautareasca, in 40.000 de unitati. La lansare, fanii vor intra si in posesia unei batiste pe care va sta scris: ''Nu se stie daca vei rade sau vei plange cu mine''. Desi nu este un fan inrait al echipei Dinamo, Vali Craciunescu spune ca primul videoclip va fi dedicat cainilor rosii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.