Un cetatean olandez care se saturase de zgomotul din barul de alaturi, cu specific irlandez, a decis sa se razbune.
Dupa cum informeaza Ananova, Tom van den Belt a blocat usa barului batand cuie pe margini, apoi a facut o gaura in peretele co
Un cetatean olandez care se saturase de zgomotul din barul de alaturi, cu specific irlandez, a decis sa se razbune.
Dupa cum informeaza Ananova, Tom van den Belt a blocat usa barului batand cuie pe margini, apoi a facut o gaura in peretele comun si a inundat multimea galagioasa cu ajutorul tevii de alimentare cu apa. Cand au vazut puhoiul de apa, clientii barului "Murphy's pub", din Deventer, care sarbatoreau un festival irlandez anual, s-au speriat si s-au ingramadit spre iesire, insa, din nefericire pentru ei, aceasta era blocata. Administratorul barului, Rianne Jansen, a precizat ca apa din interior a facut ca podelele din lemn ale barului sa devina foarte alunecoase, iar acest fapt ar fi putut cauza multe victime in randul petrecaretilor.
Potrivit sursei citate, Van den Belt a recunoscut ca a blocat usa si a inundat barul in mod intentionat, inainte de a chema pompierii, insa si-a motivat fapta spunand ca nu se putea odihni din cauza zgomotului. De asemenea, el a amenintat ca, daca petrecaretii vor mai fi la fel de galagiosi, va "ataca" barul cu bombe urat mirositoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.