Instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins, ieri, recursul PNA fata de hotararea instantei Tribunalului Bucuresti de a ridica interdictia de parasire a tarii lui Dinel Staicu. Avocatul lui Staicu a declarat ca acesta nu este vinovat, si nu are de ce
Instanta Curtii de Apel Bucuresti a respins, ieri, recursul PNA fata de hotararea instantei Tribunalului Bucuresti de a ridica interdictia de parasire a tarii lui Dinel Staicu. Avocatul lui Staicu a declarat ca acesta nu este vinovat, si nu are de ce sa fuga din Romania. Procurorii PNA au inceput urmarirea penala impotriva omului de afaceri craiovean sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, utilizarea creditelor obtinute de la Banca Internationala a Religiilor (BIR) in alte scopuri decat cele pentru care au fost acordate, precum si neurmarirea destinatiei acestora, conform normelor bancare. (Rompres)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.