Conducerea clubului de baschet masculin Petrom Elba il acuza pe antrenorul sarb Srdjan Fiser ca a parasit Timisoara cu banii unor jucatori, dupa ce tehnicianul a anuntat ca renunta la pregatirea echipei, deoarece responsabilii gruparii nu doresc sa f
Conducerea clubului de baschet masculin Petrom Elba il acuza pe antrenorul sarb Srdjan Fiser ca a parasit Timisoara cu banii unor jucatori, dupa ce tehnicianul a anuntat ca renunta la pregatirea echipei, deoarece responsabilii gruparii nu doresc sa faca performanta.
Oficialii gruparii timisorene au dat publicitatii un comunicat, in care il acuza pe Srdjan Fiser ca "simtindu-si periclitat obiectivul contractual (locurile 1-4) a fugit in mod las, ca ultimul borfas, avand asupra sa si banii cuveniti unor jucatori". Oficialii timisoreni sustin ca antrenorul a parasit gruparea fara a anunta pe nimeni din cadrul clubului, "aducand prejudicii grave clubului, din punct de vedere financiar, sportiv si al imaginii".
Conducatorii clubului timisorean sustin ca Fiser a plecat cu 140.000.000 lei, banii jucatorilor straini Ratkovici si Kuzmuk. "Nu am fi facut atatea transferuri - sase in vara, cinci in iarna - daca nu am fi avut de gand sa obtinem o clasare cat mai buna. Am platit 200 de milioane de lei numai pe taxele federale necesare pentru legitimarea lor", a declarat reprezentantul sponsorului Petrom, Adrian Pintea. Antrenorul sarb a preluat conducerea tehnica a echipei Elba Timisoara in ianuarie 2003 si avea contract pana la sfarsitul sezonului viitor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.