Au ramas mai putin de trei saptamani pana la partida din primul tur al Grupei Mondiale la tenis, cand la Brasov, Romania va intalni formatia Belarus. Pana atunci, Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" a devenit in aceasta perioada un adevarat s
Au ramas mai putin de trei saptamani pana la partida din primul tur al Grupei Mondiale la tenis, cand la Brasov, Romania va intalni formatia Belarus. Pana atunci, Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibasi" a devenit in aceasta perioada un adevarat santier. Pana acum a fost scos parchetul si de doua zile a inceput asezarea zgurei, aproximativ 40 de tone, adusa din Franta. Dupa spusele antrenorului Segargeanu, tenismenii nostri se vor putea antrena incepand cu data de 21 februarie. Pentru ca totul sa fie in regula, Agentia Nationala pentru Sport a alocat suma de sapte miliarde lei. Pe langa montarea zgurii, va fi marita capacitatea instalatiei de lumina care va avea 1.400 de lucsi, va fi montata o noua tabela electronica si 1.700 de scaune. FRT a hotarat ca biletele pentru acest mult asteptat meci sa coste 200.000 de lei, pentru cele trei zile si vor fi in numar de 400.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.