O romanca este acuzata de trafic de droguri, iar o alta este cautata prin Interpol, in urma unei capturi de 2,5 kilograme de heroina, descoperita de autoritatile vamale austriece, relateaza Niederosterreichische Nachrichten online, consultat de Media
O romanca este acuzata de trafic de droguri, iar o alta este cautata prin Interpol, in urma unei capturi de 2,5 kilograme de heroina, descoperita de autoritatile vamale austriece, relateaza Niederosterreichische Nachrichten online, consultat de Mediafax. Una din romance a fost prinsa pe aeroportul din Viena, in timp ce, impreuna cu alte doua femei, incerca sa introduca in Austria 2,5 kilograme de heroina. Drogurile erau ascunse in peretii dubli ai posetelor celor trei femei, care se intorceau din Turcia. In cursul anchetei, s-a stabilit ca cele trei femei au transportat drogurile la cererea unei alte romance si a unui azilant de origine nigeriana. Pe numele celor doi - care le-au cerut femeilor sa transporte drogurile - au fost emise mandate internationale de arestare. Din octombrie 2004, filiera condusa de cei doi - romanca si nigerianul - a incercat sa introduca aproximativ 15 kilograme de heroina in Austria, drogurile fiind capturate de politie. Valoarea totala a acestor capturi se ridica la 300.000 de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.