BestJobs.ro, marca inregistrata a companiei Neogen SA, liderul pietei de recrutare online a raportat in luna ianuarie 2005 cea mai mare crestere pe piata fortei de munca online: peste 3200 de locuri de munca, un numar de 100.000 de CV-uri noi. Acest
BestJobs.ro, marca inregistrata a companiei Neogen SA, liderul pietei de recrutare online a raportat in luna ianuarie 2005 cea mai mare crestere pe piata fortei de munca online: peste 3200 de locuri de munca, un numar de 100.000 de CV-uri noi. Acest lucru demonstreaza ca piata de recrutare online este in continua crestere, informeaza un comunicat al companiei.
Ascensiunea continua este demonstrata si de companii mari ca Oracle Corporation, Selgros Cash & Carry si Hoffmann La Roche, care au acordat incredere acestui mod de recrutare, devenind clienti BestJobs.
In timp ce domeniul vanzarilor ramane cel mai cautat cu peste 900 de locuri de munca, urmat de peste 800 in domeniul IT/Software, s-a inregistrat o crestere a ofertei si in domenii ca Inginerie sau Marketing cu mai mult de 400 de locuri de munca existente.
"Recordul inregistrat de BestJobs.ro este rezultatul a doi factori: cresterea economica, ce implicit duce la cresterea cererii de forta de munca, si cresterea popularitatii recrutarii pe Internet printre companiile din Romania", a declarat Calin Fusu, Director General Neogen SA. (A.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.